Estil-Ger: Perruqueria i estètica a Encamp

Protecció de dades

En compliment del que s’estableix en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (d’ara endavant, LSSI-CE), s’informa de manera expressa, precís i inequívoc, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, dels següents aspectes relatius al prestador de serveis de la societat de la informació:

Responsable

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identidad: ESTIL GER S.L.

NRT: L-710567-R

Direcció: Av. de François Mitterrand, 7 AD200 Encamp.

Teléfon: +376 832 436

Email: info@estilger.com

Web: https://estilger.com

Activitat: Perruquería.

Informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals

A Europa, Espanya i Andorra existeixen normes de protecció de dades pensades per a protegir la seva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat.

Per això, és molt important per a nosaltres que entengui perfectament què farem amb les dades personals que li demanem.

Així, serem transparents i li donarem el control de les seves dades, amb un llenguatge senzill i opcions clares que li permetran decidir què farem amb la seva informació personal.

Si us plau, si una vegada llegida la present informació li queda algun dubte, no dubti a preguntar-nos.

1. Per a què fem servir les seves dades?

Amb caràcter general, les seves dades personals seran utilitzades per a poder relacionar-nos amb vostè, poder prestar-li els nostres serveis i atendre les sol·licituds que ens ha realitzat per mitjà dels formularis de la nostra web.

2. Per què necessitem fer ús de les seves dades?

Les seves dades personals són necessàries per a poder relacionar-me amb vostè i poder prestar-li els meus serveis, la qual cosa em permet l’ús de la seva informació dins de la legalitat.

3. Qui coneixerà la informació que li demano?

Amb caràcter general, només el personal que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demano.

D’igual manera, podran tenir coneixement de la seva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè pugui prestar-li els meus serveis.

Així mateix, tindran coneixement de la seva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estigui obligada a facilitar les seves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Posant-li un exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessiti donar a conèixer la seva informació personal a altres entitats, li sol·licitaré prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir referent a això.

4. Com protegirem les seves dades?

Protegeixo les seves dades amb mesures de seguretat eficients en funció dels riscos que comporti l’ús de la seva informació.

Per a això, he aprovat una Política de Protecció de Dades i es realitzen controls i auditories anuals per a verificar que les seves dades personals estan segurs en tot moment.

5. Enviaré les seves dades a altres països?

La meva política és no remetre la seva informació personal a cap altre país.

6. Durant quant temps conservaré les seves dades?

Conservaré les seves dades durant la nostra relació i mentre m’obliguin les lleis. Una vegada finalitzats els terminis legals aplicables, procediré a eliminar-los de manera segura i respectuosa amb el medi ambient.

7. Quins són els seus drets de protecció de dades?

En qualsevol moment pot dirigir-se a mi per a saber quina informació tinc sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible.

També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat. Aquest dret es diu “portabilitat” i pot ser útil en determinades situacions.

Per a sol·licitar algun d’aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita per email, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, per a poder identificar-li.

Per a saber més sobre els seus drets de protecció de dades, pot consultar la pàgina web de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (www.apda.ad).

8. Pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió en un moment posterior?

Vostè pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió sobre l’ús de les seves dades en qualsevol moment.

9. En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos. On pot formular una reclamació?

En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, pot formular una reclamació en l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:
Seu electrònica: www.apda.ad

10. Elaboro perfils sobre vostè?

La meva política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels meus serveis.

11. Faré servir les seves dades per a altres fins?

No faré servir les seves dades per a altres finalitats diferents de les que li he explicat. Si, no obstant això, necessitaré fer servir les seves dades per a activitats diferents, sempre li sol·licitaré prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir sobre aquest tema.

12. Qualitat de les dades tractades

No recullo dades de persones menors de tretze anys i en el cas que una persona menor de tretze anys em faciliti les seves dades, procediré a la seva destrucció immediata.

No ha de facilitar-me dades falses o de terceres persones sense el seu consentiment. Vostè és responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades.

Desplaça cap amunt
×